Connect-R, in RAZBOI cu presa de scandal: “Sunt artisti care isi fac meseria. Ar trebui lasati in pace!”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:54

Unul dintre cel mai bine cotati artisti din Romania este suparat pe presa de scandal. Speculatiile legate de relatia cu fost lui iubita sau articolele despre actuala sotie l-au deranjat profund.

##VIDEO90400##Intr-un interviu acordat emisiunii" Draga mea prietena", cantaretul a marturisit ca nu-i plac barfele. Il deranjeaza articolele din presa tabloida cu tenta de scandal, mai ales cand se refera la viata lui privata. Connect-R a adaugat ca si-ar dori ca presa sa scrie adevarul despre el.

Cea mai mare suparare a artistului a fost cand presa mondena a anuntat despartirea de fosta lui iubita, Diana.

Au urmat apoi articolele despre aparitia unei alte femei in viata artistului, casatoria si aparitia unui copil. Connect-R si-a promis ca nu va mai discuta cu presa despre viata lui privata.

" Bineinteles ca ma deranjeaza si nu numai pe mine, ci pe mai multa lume. Mai ales pe cei care nu s-au hranit cu scandaluri si nu asta le e meseria. Sunt artisti care isi fac meseria si care ar trebui lasati in pace", a declarat Connect-R.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire