SEMNE ca partenerul sau partenera urmeaza sa se DESPARTA de tine

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 26 feb 2017, 23:44

Stiati ca cele mai multe despartiri se intampla in perioada sarbatorilor de iarna?

Potrivit expertului in relatii amoroase, Andrea Syrtash, sezonul sarbatorilor poate coincide si cu sezonul despartirilor. Asa ca fii atent la nevoile partenerului daca nu vrei sa te trezesti singur/a chiar in cea mai frumoasa perioada a anului.

Daca observe ca partenerul, partenera pretinde ca este mai ocupat decat in mod normal in perioada de dinaintea sarbatorilor, atunci sigur ceva in neregula se petrece. Mai ales daca evita sa fie imprejur cand faci planuri de vacanta si schimba brusc subiectul cadn vine vorba de cum o sa va petreceti seara de Revelion.

Iar cireasa de pe tort o reprezinta scuza ca trebuie sa-si petreaca Craciunul cu ai sai, pe care nu i-a mai vazut demult.

Sigur, nu e nimic rau in a fi de Craciun alaturi de membrii familiei sale, insa nu trebuie neglijat nici iubitul sau iubita. Expertii sustin ca acesta este primul semn ca urmeaza o despartire. Cel mai probabil isi face planuri fara tine. Nu iti spune nimic inainte pentru ca nu vrea sa-ti strice sarbatorile, insa tu deja simti ca ceva e in neregula.
Daca esti intr-o asemenea situatie, cel mai corect este sa-ti provoci partenerul sau partenera la o discutie sincera. In felul acesta vei stii ce ai de facut.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.