Ana-Maria Barnoschi nu vrea sa fie o copie, ci „originalul“

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:54

Constienta de realizarile sale profesionale la doar 22 de ani, frumoasa Ana-Maria Barnoschi incearca sa invete cat mai multe despre ce inseamna a fi om de televiziune.

Colega de platou a lui Madalin Ionescu si a Adelinei Pestritu de la “ WOWBiz ” doreste sa evolueze profesional invatand de la altii, insa fara a-i copia. „ Incerc sa<> cate ceva de la toti cunoscutii mei care apar pe sticla si sa-mi formez propria personalitate in ceea ce priveste latura profesionala. Nu vreau sa fiu identificata ca fiind copia cuiva”, a spus vedeta Kanal D.

 

class="content-readmore">Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”>cate ceva de la toti cunoscutii mei care apar pe sticla si sa-mi formez propria personalitate in ceea ce priveste latura profesionala. Nu vreau sa fiu identificata ca fiind copia cuiva ”, a spus vedeta Kanal D.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”