Cui ii zambeste Cristian Cioaca? Parca nu ii pasa ca risca ani grei de puscarie

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:54

Cioaca are admiratoare! Si vin sa-l vada la procese. Cum a fost astazi, de exemplu. Si nu vin degeaba! Cioaca le raspunde si le face ochi dulci.

O domnisoara misterioasa a vrut sa-i faca o poza, dar nu a avut timp. In schimb, a ramas muta de uimire cand Cristian Cioaca i-a dat un raspuns atat de neasteptat. Daca tot nu a stat sa ii faca o fotografie, macar s-a ales cu un pupic de la fostul politist, ce-i drept doar la figurat!

"Ce faci, draga? Te pup!", i-a transmis fostul politist femeii. Cristian Cioaca ramane in continuare in arest, desi astazi a avut speranta ca ar putea fi judecat in stare de libertate! Mai are, insa, o sansa la termenul urmator care se va judeca

cu doar cateva zile inainte de Craciun!
##VIDEO90473##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.