Teo e… rockerita cu acte in regula

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:54

Da, lui Teo Trandafir ii place la nebunie rockul si este fericita ca a reusit sa-i insufle dragostea pentru acest gen muzical si fiicei sale, Maia.

“Da, iubesc rockul. Imi place, il cunosc, il ascult mereu cu drag. In general, imi place muzica buna, indiferent de stil. Si cea mai mare satisfactie a mea este ca am reusit sa o fac si pe Maia sa inteleaga muzica rock si sa-i placa. Ascultam impreuna de la Beatles pana la Queen, Guns N’ Roses, Aerosmith si exemplele pot continua”, explica Teo. Mai mult decat atat, prietenii vedetei Kanal D stiu ca Teo este o enciclopedie ambulanta de piese rock, ea stiind, pe de rost, versurile unui numar impresionant de melodii cantata de trupe rock celebre.

Pe Teo Trandafir o puteti vedea pe Kanal D, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 16.45, la cel mai tare show de dupa amiaza, “Teo Show”.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.