Vlad Craioveanu, fata-n fata cu studentii de la Jurnalism

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:54

Vlad Craioveanu s-a intalnit zilele trecute cu studentii de la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, din Bucuresti.

Vedeta show-ului „Faci fata, faci bani” de la Kanal D a fost invitat special la seminarul „Serile FJSC” si a raspuns, timp de doua ore, tirului de intrebari venite din partea aspirantilor la titlul de jurnalist.

„A fost o intalnire armonioasa, nu a incercat nimeni sa ma puna in dificultate. Le-am vorbit despre lucruri despre care nu te invata nimeni la scoala, despre viata in radio si televiziune dar si despre cum sa te descurci intr-un mediu corporatist – adica pe cine e bine sa mai scoti din cand in cand la cafea:).

Le-am spus si ca nu e bine sa aiba asteptari financiare foarte mari, ca eu am avut un salariu de 150 de dolari pe luna cand m-am angajat in radio. Am intalnit oameni foarte misto. Daca acesti studenti au personalitate si nu se vor lasa usor cumparati, vom avea un viitor in domeniul asta, al jurnalismului”, spune Vlad Craioveanu.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”