Regele Cioaba are PLANURI MARI! Isi face TELEVIZIUNE si echipa de fotbal

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:54

O noua televiziune si, pe deasupra, si o echipa de fotbal. Acestea sunt planurile ambitioase ale unui mogul din Sibiu.

Si sa nu credeti ca sunt doar vorbe-n vant. A inceput deja castingul! Oare cine se afla in spatele acestei investitii uriase? Se anunta vremuri grele pentru televiziunile din Romania, concurenta vine tare din urma si pare nimicitoare.

Primii pasi au fost deja facuti. Se dau probe, se testeaza dictia. Regele international al rromilor este cel care isi deschide televiziune. Si ce viziune are: "o noua emisiune ca la usa cortului", promite Cioaba.

Si nu doar atat! Are planuri marete- tot felul de emisiuni de mare succes care vor sparge audientele.

Nu este nicio gluma! Noul post de televiziune va incepe sa emita cel mai devreme in aprilie 2014. Se dau probe grele si la meteo. In plus, antrenorul nationalei, Victor Piturca, nu ar trebui sa se simta confortabil in postul sau de selectioner al nationalei.

Regele Cioaba se va intoarce la o pasiune mai veche: fotbalul.
Deja are echipamentul comandat. Sa vezi ce strategii de joc are!
##VIDEO90623##

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.