Mancare de arpacas cu ciuperci (de post)

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 23:51

Cost estimativ: 30 lei pentru 6-8 persoane

 
Ingrediente

300 g arpacas
O ceapa mare
1-2 ardei grasi (diferite culori)
300 g ciuperci
O legatura verdeata
Sare, piper, ulei de masline, dafin, cimbru


Mod de preparare


Se toaca ceapa si se caleste intr-o lingura de ulei impreuna cu sare, piper, dafin si cimbru.
Se adauga ardeiul tocat marunt, apoi se pun si ciupercile.

Cand toate legumele s-au calit bine, se adauga arpacasul spalat in cateva ape si se caleste cateva minute impreuna cu legumele.
Se adauga o cana mare de apa si se fierbe pana cand arpacasul este bine patruns si mancarea a scazut bine.
Se ia de pe foc si se adauga verdeata multa proaspat tocata.

 

Taguri: