Ingrediente
Pentru stratul de cascaval:
400 g cascaval
4 oua
Sare, piper
Pentru umplutura:
500 g carnaciori proaspeti
2 oua
150 g pesmet
2 cepe
2 ardei grasi rosii
250-300 g ciuperci
Un catel de usturoi, sare, piper, boia, dafin, cimbru
Mod de preparare
Se rade cascavalul si se amesteca cu 4 oua batute bine, sare, piper.
Se toarna intr-o tava tapetata cu foaie de copt si se coace timp de 10 minute, pana se leaga compozitia si incepe sa devina aurie.
Intre timp, se face umplutura. Se caleste ceapa impreuna cu ardeiul, dafin, usturoi, cimbru, sare piper si ciuperci.
Se adauga carnea de la carnaciorii desfacuti de tunica invelitoare si se caleste totul pana cand carnea se patrunde, apoi se scoate compozitia intr-un castron, se amesteca cu pesmet si ou.
Cand foaia este gata, se toarna umplutura, se ruleaza strans si se mai da la cuptor 30-40 minute.
Se da la rece cateva ore, apoi se feliaza.