Ingrediente
250 g biscuiti amaretti sau pricomigdale
200 ml cafea tare
1 lingura lichior de cafea
1 lingurita extract de migdale
200 g mascarpone
200 ml frisca lichida
O lingurita zahar pudra
O lingurita cacao
Mod de preparare
Inmuiati bine biscuitii amaretti in cafea, tinandu-i cateva secunde scufundati cu totul.
Intr-un bol incapator, frecati bine crema de mascarpone cu o spatula pana se inmoaie putin, adaugati lichiorul de cafea, extractul de migdale si o lingurita de zahar pudra.
Bateti frisca pana se pana se intareste, avand grija sa nu o bateti prea tare pentru ca astfel se taie.
Amestecati frisca cu crema de mascarpone pana se omogenizeaza.
Pe o hartie de copt asezati 4 -6 biscuiti insiropati, folositi-va de un posh (punga de patiserie) pentru a ii acoperi cu crema, apoi mai asezati un strat deasupra.
Acoperiti si al doilea strat cu crema, apoi presarati-i cu cacao si dati totul la rece timp de 1-2 ore.