Frappe

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 23:52

Cost estimativ: 35 lei pentru 10-15 pahare

Ingrediente

1 cutie cafea instant
1 lingurita zahar
1-2 litri lapte (in functie de cate faceti o data)
Frisca
Optional, inghetata si topping de ciocolata


Mod de prearare

Intr-un pahar puneti o lingurita cafea solubila, o lingurita de zahar si 1-2 lingurite de apa. Frecati bine pana cand devine o pasta crem foarte groasa, adaugati putina apa sa o lungiti.

Intr-un blender puneti crema obtinuta impreuna cu un pahar de lapte rece si un scoop de inghetata. Blendati pana se omogenizeaza.
Intr-un pahar adaugati sirop de ciocolata optional, apoi gheata, turnati frappe-ul peste, apoi decorati cu frisca proaspat batuta.
Daca folositi frisca la tub, verificati sa fie frisca naturala, nu produse contrafacute.

 

Taguri: