Ingrediente
3 oua
250 ml ulei
150 g zahar
O lingura praf de copt
Coaja de la o lamaie
Faina cat cuprinde pentru un aluat moale
Pentru crema:
200 g ciocolata neagra
200 g unt
4 linguri lapte
1 lingura de cacao
2 lingurite cafea instant
6 linguri zahar
Mod de preparare
Se amesteca toate ingredientele intr-un bol si se framanta usor sa obtinem un aluat moale.
Se formeaza bilute si se aseaza pe foaie de copt pe o tava si se preseaza usor cu podul palmei sa se aplatizeze.
Se coc la 180 grade timp de 15 minute pana devin galben pai –usor aurii.
Se lasa sa se raceasca, se iau cate doua, se umplu cu crema de ciocolata
Crema de ciocolata
Intr-un bol pe care il puneti deasupra unei cratite cu apa (bain marie), puneti la topit ciocolata, laptele, o lingura de zahar, cacao si cafeaua instant.
Amestecati usor pana se omogenizeaza, iar daca este prea gros se mai poate adauga lapte.
Se lasa sa se raceasca, apoi untul se bate bine cu mixerul impreuna cu restul de zahar.
Se omogenizeaza bine, apoi se adauga treptat compozitia de ciocolata peste, amestecand tot timpul.
Se lasa la rece inainte de a umple fursecurile.