Salata de primavara

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 23:57

Cost estimativ: 30 lei pentru 6 persoane


Ingrediente


1 kg cartofi noi
Fasole verde congelata
300 g telemea de capra
2 cepe rosii
300 g rosii cherry
Sare, piper
Ulei de masline
Zeama de lamaie


Mod de preparare


Cartofii se fierb in apa clocotita cu sare. Dupa 15 minute se scot si se taie jumatati.
Se amesteca cu branza de capra, rosiile cherry taiate sferturi, ceapa rosie taiata julienne sau rondele si fasolea verde rupta in bucati mai mici si oparite cateva minute in apa clocotita cu sare.

Se asezoneaza salata cu sare si piper, se adauga zeama de lamaie apoi se adauga ulei de masline dupa gust, ca sa echilibrati gustul.
Se adauga dupa pofta si alte ingrediente (masline naturale fara samburi, etc).





 

Taguri: