Pastai de fasole cu marar (Teci de post)

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 23:58

Cost estimativ: 20 lei pentru 6 persoane


Ingrediente

1 kg pastai de fasole
1 ceapa mare
2-3 catei de usturoi
1 ardei gras optional
O lingura bulion
2-3 linguri ulei de masline
1 legatura marar/ 1 legatura patrunjel


Mod de preparare

Se toaca ceapa si se caleste impreuna cu usturoiul in putin ulei de masline.
Optional, se adauga ardeiul gras tocat marunt si se caleste si acesta.

Se adauga fasolea verde curatata si se caleste totul inca vreo 5 minute.
Se drege de sare si piper si se adauga bulionul.
Se adauga putina apa, se da focul mic si se da in fiert cateva minute sa se patrunda fasolea si sa scada sosul.
La sfarsit, se da jos de pe foc si se adauga verdeata.


 

Taguri: