Flori de ananas

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 23:58

Cost estimativ: 15 lei pentru 6-8 persoane


Ingrediente

1 ananas sau o cutie de rondele de ananas
1 pachet foietaj
2-3 linguri de zahar pudra


Mod de preparare

Se taie ananasul in felii si se scoate cu atentie mijlocul pentru ca este tare si atos si e de preferat sa nu se manance.
Daca se foloseste ananas de la conserva, se scoate si se pune pe servetel sa absoarba din excesul de zeama.

Se dezgheata natural foietajul si se intinde bine pe o planseta sau pe blat.
Se aseaza cate 4 rondele pe fiecare foaie astfel incat sa facem niste fasii pe care sa le pliem peste ananas.
Se taie fasiile in raza de soare si se aduc peste ananas.
Se pudreaza cu zahar pudra si se dau la cuptor timp de 20-30 minute.
Se scot de la cuptor cand sunt aurii si se pudreaza din nou cu zahar pudra.

Se servesc caldute sau chiar si reci.



 

Taguri: