Ingrediente
Pulpele si aripile de la o rata
400 g orez
2 cepe
Sare, piper, ulei
1 morcov
1 ardei gras rosu
1 legatura patrunjel
Optional o lingura de pasta de tomate
Sare, piper, ulei
Mod de preparare
Pune carnea la fiert in apa cu o lingurita de sare.
Cand este aproape fiarta, va puteti apuca de pilaf.
Tocati ceapa marunt impreuna cu morcovul. Caliti-le in putin ulei impreuna cu un praf de sare, apoi adaugati orezul.
Caliti bine si orezul pana se albeste putin si adaugati ardeiul gras.
Stingeti cu zeama de la carne si fierbeti pana se inmoaie orezul.
Optional, puteti adauga o lingura de pasta de tomate pentru culoare.
Intre timp, carnea a fiert si puteti sa o scoateti si sa o adaugati in pilaf, intreaga sau maruntita.
Adaugati piper dupa gust si patrunjel.
Luati de pe foc si serviti.