Soufle de conopida si dovlecei

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 23:59

Cost estimativ: 30 lei pentru 6 persoane


Ingrediente

1 conopida medie
2 dovlecei
4 oua
1 cana de smantana
100 g telemea
Sare, piper, nucsoara
1 lingura de pesmet
Ulei


Mod de preparare

Conopida se rupe in bucatele mici, apoi se opareste.
Se scoate pe apa rece.
Dovleceii se oparesc si ei apoi se scot in apa rece si se scurg bine de apa.

Intr-un castron mare se bat bine ouale, spuma, apoi se adauga sare, piper, nucsoara, branza si smantana si se toarna peste conopida si dovlecel intr-un vas termorezistent sau intr-o tava adanca.
Vasul trebuie uns cu ulei si tapetat cu pesmet, in prealabil.
Se da la cuptorul incins la 180°C timp de 30 minute pana se gratineaza frumos si devine auriu.

 

Taguri: