Ingrediente
1 kg de cartofi
1 morcov
1 ceapa mare
2 albituri (pastarnac si patrunjel)
1 telina mica
1kg afumatura
1 litru zeama de varza
1 mana de fasole verde congelata
Mod de preparare
Puneti la fiert afumatura taiata bucati cat pentru o portie. Cand a dat in fiert, luati spuma si adaugti legumele tocate marunt cu exceptia fasolei si a cartofilor.
Curatati cartofii si tocati-i in cuburi de 2-3 cm.
Cand carnea si legumele sunt aproape fierte, adaugati cartofii si lasati sa fiarba.
Verificati de sare, iar daca mai este nevoie si carnea nu a fost suficient de sarata, adaugati dupa gust.
Dupa ce cartofii au fiert, adaugati fasolea pastai decongelata, completati oala cu zeama de varza, lasand 2 cm.
Fierbeti pana da in clocot cateva minute, apoi opriti focul si lasati sa se odihneasca putin inainte de a servi.