Ingrediente
1 cartof
1 morcov
1 vanata mica
1 ardei gras
1 ceapa
1 rosie
1 telina mica
1 broccoli mic
1 dovlecel
Cateva pastai de fasole verde
Cateva ciuperci
1 marar
1 lingurita ierburi aromate uscate
2 linguri sos de rosii
2 piepti de pui
2 linguri de ulei (eventual masline)
Mod de preparare
Curatati si tocati legumele in cuburi uniforme, stropiti-le cu ulei de masline, adaugati sare, piper, ierburile aromate uscate si dati-le
Pentru a va asigura ca se gatesc uniform, puteti opari inainte cartoful si morcovul insa nu este neaparat necesar.
Cand legumele s-au inmuiat, adaugati pieptul de pui prajit in tigaie (cu o lingura de ulei) pe fiecare parte pana devine auriu, apoi adaugati sosul de rosii si mai dati la cuptor inca 10-15 minute.
Scoateti de la cuptor si adaugati mararul proaspat tocat.