Ingrediente
2 piepti de pui cu os
300 g spanac
300 g telemea
Sare, piper
Cascaval pentru ras deasupra
O lingura de ulei
Pentru garnitura:
300g ciuperci
1 catel de usturoi
1 legatura patrunjel
Mod de preparare
Dezosati pieptul de pui si pastrati oasele pentru supa.
Taiati un buzunar in lateralul fiecarei bucati de piept de pui.
Spanacul trebuie oparit, iar daca l-ati cumparat congelat trebuie sa fie decongelat si scurs de tot excesul de apa. Amestecati spanacul cu telemeaua si apoi, cu o lingura umpleti pieptul de pui.
Pentu o masura in plus de siguranta, legati cu sfoara de bucatarie sa nu curga umplutura.
Prajiti pe fiecare parte cate 1 minut, apoi inca 15 minute in cuptorul incins la 200°C.
Serviti impreuna cu o garnitura de ciuperci pe care o faceti astfel: intr-o tigaie foarte incinsa, prajiti ciupercile taiate cuburi pana se auresc, apoi adaugati sare si piper, un catel de usturoi