Piept de pui umplut cu branza si spanac

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 00:03

Cost estimativ: 35 lei pentru 4 persoane


Ingrediente

2 piepti de pui cu os
300 g spanac
300 g telemea
Sare, piper
Cascaval pentru ras deasupra
O lingura de ulei

Pentru garnitura:
300g ciuperci
1 catel de usturoi
1 legatura patrunjel


Mod de preparare

Dezosati pieptul de pui si pastrati oasele pentru supa.
Taiati un buzunar in lateralul fiecarei bucati de piept de pui.

Spanacul trebuie oparit, iar daca l-ati cumparat congelat trebuie sa fie decongelat si scurs de tot excesul de apa. Amestecati spanacul cu telemeaua si apoi, cu o lingura umpleti pieptul de pui.
Pentu o masura in plus de siguranta, legati cu sfoara de bucatarie sa nu curga umplutura.
Prajiti pe fiecare parte cate 1 minut, apoi inca 15 minute in cuptorul incins la 200°C.

Serviti impreuna cu o garnitura de ciuperci pe care o faceti astfel: intr-o tigaie foarte incinsa, prajiti ciupercile taiate cuburi pana se auresc, apoi adaugati sare si piper, un catel de usturoi
tocat marunt si o legatura de patrunjel tocata marunt.

 

Taguri: