Ingrediente
Blat de pandispan (vezi reteta la "Prajitura cu iaurt")
Pentru crema:
6 oua
400 g zahar
400 ml lapte
6 foi de gelatina
500 ml frisca
350 g ananas din compot
200 g mandarine
Mod de preparare
Ouale se bat impreuna cu zaharul pana se albesc (intre timp ele isi dubleaza volumul).
Se adauga laptele, iar crema rezultata se pune pe foc pana se ingroasa, amestecand continuu.
Cand s-a ingrosat crema se adauga gelatina ce in prealabil a fost inmuiata in putina apa rece timp de 5 minute. Se amesteca bine pentru a se incorpora gelatina si se da putin la rece pana se poate amesteca cu fisca batuta.
Se amesteca cu frisca avand grija sa incorporam bine totul, apoi se adauga fructele taiate cubulete mici.
Blatul de pandispan se insiropeaza cu siropul din compotul de ananas si se tapeteaza cu toata crema.
Se orneaza cu fisca, kiwi, mandarine si ananas.