Cordon Bleu de pui

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 00:05

Cost estimativ: 20 lei pentru 6 persoane


Ingrediente

2 piepti de pui intregi dezosati
2 oua
6 felii de sunca afumata
6 felii de cascaval
3-4 linguri de pesmet
Sare si piper
2 linguri de faina
Ulei pentru prajit


Mod de preparare


Curatam pieptul de pui si il impartim in lobi, apoi cei 4 lobi ii despicam pe jumatate.

Batem puiul pe un tocator cu o folie de plastic deasupra (pentru a nu sari stropi si a nu distruge testura carnii) pana ajunge de 3 mm grosime.
Asezam “foita” de pui pe o suprafata, deasupra punem o felie de sunca de praga sau sunca afumata si peste punem o felie de cascaval.
Rulam snitelul si il fixam cu scobitori sau cu ata de bucatarie pentru a-si mentine forma la gatit.
Daca folosim scobitori e important sa nu le uitam acolo cand le servim.
Dam snitelul prin faina apoi prin oul batut, iar in cele din urma prin pesmet amestecat cu sare si piper.
Prajim intr-o tigaie pana devine auriu si servim cu salata si cartofi sau orice alta garnitura.



 

Taguri: