Mancare de toamna specifica Banatului

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 00:07

Reteta preparata de Nicoleta Voica!


Ingrediente

cartofi – 1kg
carnati afumati- 2 buc
bacon – 500 g
dovleac placintar – 1 kg
ulei, sare, piper
condimente


Mod de preparare


Se curata cartofii, se taie rondele sau cubulete si se aseaza intr-o tava care a fost unsa cu ulei.
Se pun baconul taiat in cubulete de 2 cm, dovleacul si carnaciorii (taiate in bucati mai mari).

Se adauga sare, piper si condimente, se baga la cuptorul incins la 200 grade, timp de o ora, invelit cu o folie de aluminiu.
In ultimele 10 minute de coacere, se scoate tava, se scoate folia si se introduce din nou la cuptor pentru ca legumele sa capete o nuanta aurie.
Se serveste cu muraturi.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.