Ingrediente
Margarina 200 g
Ciocolata 150 g
Faina 250 g
Lapte 250 ml
Zahar 300 g
Mirodenii
Bicarbonat 5 g
Oua 2 buc
Pentru crema de branza:
Branza vaci 300 g
Zahar pudra 100 g
Margarina 100 g
Alune 50 g
Mod de preparare
Se pune intr-o cratita margarina, laptele, ciocolata alba si mirodeniile, se amesteca pana se topeste ciocolata apoi se lasa sa se raceasca.
Intr-un castron se pune faina cu bicarbonat si zahar se adauga amestecul de ingrediente topite si ouale.
Compozitia se toarna intr-o forma tapetata cu hartie pentru copt si se coace 50 minute la 170 grade.
Dupa ce s-a copt se lasa sa se raceasca.
Se pregateste crema de branza
Branza se trece prin sita, apoi se freaca la mixer cu zahar si margarina.
La urma se adauga alunele zdrobite.
Cu aceasta crema se imbraca blatul.