Branzoaice cu capsuni si afine

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 00:08

Aluat pufos,branza dulce si fructe din belsug!


Ingrediente


Pentru aluat:
Lapte 200 ml
Faina 320 g
Oua 1 buc
Unt 50 g
Sare
Zahar 30 g
Drojdie uscata ½ pachetel

Pentru umplutura:
Branza dulce 250 g
Capsuni 100 g
Afine 100 g
Oua 1 buc
Zahar 40 g


Mod de preparare

Se pregateste aluatul.

Drojdia se dizolva in lapte cald, se adauga sare, zahar, ou, unt topit, faina si se framanta.
Se lasa aluatul la loc cald, acoperit cu o carpa curata, pana isi mareste volumul.
Se pregateste umplutura.
Branza dulce se freaca cu ou si zahar, se adauga fructele si se amesteca usor astfel incat fructele sa ramana intregi.
Din aluatul dospit se formeaza turte mici, iar in mijlocul fiecarei turte se pune umplutura avand grija sa nu depaseasca marginile aluatului.

Se pun branzoaicele in tava cu hartie pergament si se lasa la dospit 15 minute.
Se coc in cuptor 15 minute la 180 grade.

 

Taguri: