Mancare ciobaneasca a la Elena Merisoreanu

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 00:09

Mai traditional nu se poate!

Ingrediente

malai grisat 1 kg
costita afumata sau cotlet afumat fara os 500 gr
mozarella 500 gr
branza de oaie 300 gr
smantana lichida 300 ml
4 oua


Mod de preparare

Se pregateste o mamaliga mai moale.
Costita sau cotletul se calesc fara ulei, pentru ca au ele suficienta grasime.
Se rade mozarella si se framanta intr-un recipient cu branza de oaie.

Se asaza apoi intr-o tava un rand de mamaliga, un rand de costita sau sunca, dupa preferinta, apoi un rand de mamaliga, apoi branza, apoi din nou mamaliga.
Se lasa la cuptor 10- 15 min.
Se scoate si se adauga peste, smantana lichida cu cele 4 oua batute.
Se lasa apoi inca 5-7 minute la cuptor.


 

Taguri: