Ingrediente
Pentru rulada de curcan:
Piept de curcan 1 kg
Oua 6 buc
Verdeata 2 leg
Sare, piper
Ulei 30 ml
Sunca presata 200 g
Smantana lichida 80 ml
Vin alb sec 30 ml
Pentru sosul de ardei copt:
Ceapa 1 buc
Ardei copt 300 g
Usturoi 1 catel
Crema de hrean 1 lingurita
Smantana lichida 50 ml
Sare, piper
Mod de preparare
Din cantitatea de carne se opreste 20% si se
Restul de carne se portioneaza, se intinde, se condimenteaza.
Intr-un castron se bat ouale impreuna cu verdeata si se pregateste omleta.
Peste carnea intinsa se asaza omleta, apoi cu un cornet se adauga amestecul de carne toccata.
Se ruleaza, se pune in folie de aluminiu unsa cu ulei.
Se introduce in cuptor 30 minute la 180 grade.
Pentru sos:
Se caleste ceapa si usturoiul tocate marunt, se adauga ardeiul copt taiat cuburi, crema de hrean si smantana lichida.
Se da gust cu sare si piper si se paseaza.