Prajitura cu dovlecei

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 00:09

Pentru cei care doresc sa incerce ceva nou!

Ingrediente

Dovlecei 2 buc
Oua 3 buc
Zahar 250 g
Ulei 250 ml
Esenta de vanilie 5 ml
Faina 350 g
Praf de copt 10 g
Sare
Rahat 100 g
Miez de nuca 100 g
Sirop de artar 30 ml


Mod de preparare


Se bat ouale intregi cu zaharul pana se albesc.

Se adauga treptat uleiul, esenta de vanilie, siropul de artar.
Dovleceii se dau prin razatoarea mare si pun in compozitie.
Se pune in ploaie amestecul de faina, praf de copt si sare.
Se adauga rahatul cubulete si miezul de nuca zdrobit.
Compozitia se pune intr-o forma tapetata cu ulei sau unt si presarata cu praf din miez de nuca.
Se introduce in cuptor la 170 grade pentru 45-50 minute.


 

Taguri: