Pentru aluat:
Faina 150 g
Unt 50
Apa rece 45 ml
Sare
Pentru umplutura:
Spaghete 200 g
Ciuperci 100 g
Dovlecei 50 g
Ardei gras verde 50 g
Ardei gras galben 50 g
Sunca 150 g
Ulei 30 ml
Oua 3 buc
Smantana 150 g
Sare
Piper
Cimbru
Cascaval ras 100 g
Mod de preparare
Se framanta un aluat din faina, unt, sare, apa.
Se pune aluatul in folie de plastic si se tine la frigider 30 minute.
Se fierb pastele in apa cu sare.
Ciupercile se taie felii, dovleceii se taie cubulete, ardeiul gras se taie fasii.
Sunca se taie fasii.
Cimbrul se toaca marunt si se caleste in ulei, apoi se adauga legumele.
Separat intr-un castron se amesteca ouale cu smantana si cascaval.
Se intinde aluatul si se imbraca o forma rotunda.
Se pun inauntru pastele, sunca, legumele calite si se toarna compozitia de oua.
Se coace 40 minute la 200 grade.