Rulada cu mere si coacaze

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 00:17

Pufoasa si aromata cu fructe!

Ingrediente

Pentru blat:

Oua 4 buc
Zahar 125 g
Unt 65 g
Faina 100 g
Cacao 30 g

Pentru umplutura:

Mere 7 buc
Coacaze proaspete 100 g
Unt 80 g
Biscuiti 70 g


Mod de preparare

Pentru blat: se mixeaza ouale cu zaharul pana isi tripleaza cantitatea. Se adauga foarte incet untul topit.
Se incorporeaza faina cernuta si pudra de cacao. Se pune compozitita intr-o tava intinsa acoperita cu folie de copt. Se coace in cuptor 10 minute la 200 grade celsius.
Pentru umplutura: se curata merele de coaja, de seminte si se taie cubulete mici. Biscuitii se sfarama.
Intr-o tigaie se calesc merele in unt, se adauga bobitele de coacaze. Compozitia se pune intr-un castron si se amesteca cu biscuitii.


 

Taguri: