Pentru blat:
Albusuri 4 buc
Zahar 200 g
Fulgi nuca de cocos 250 g
Pentru strat de ciocolata:
Zahar 40 g
Ness/ cafea macinata 10 g
Ciocolata amaruie 200 g
Frisca lichida 90 ml
Pentru crema:
Frisca lichida 200 ml
Lapte 500 ml
Faina 70 g
Zahar 70 g
Baton vanilie 1 buc
Galbenusuri 4 buc
Mirodenii
Mod de preparare
Se bat albusurile impreuna cu zaharul pana devin o spuma tare.
Pentru stratul de ciocolata se pun toate ingredientele intr-un castron si se amesteca la bain-marie pana se omogenizeaza. Se toarna peste blatul racit.
Se pregateste crema de vanilie, se bate frisca si se incorporeaza in crema. Crema se pune peste stratul de ciocolata.
Se decoreaza cu fulgi de ciocolata, cacao si nuca cocos si se pune in frigider 2-3 ore.