Negresa cu bezea

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 00:17

Pufoasa si aromata!

Ingrediente

Lapte 250 ml
Zahar 200 g
Ulei 80 ml
Zahar pudra 150 g
Gem 100 g
Cacao 30 g
Faina 300 g
Bicarbonat 5 g
Nuca/ stafide 100 g
Otet 5 ml
Oua 2 buc
Albusuri 4 buc

Mod de preparare

Se freaca ouale cu zaharul, se pune uleiul, laptele. Separat se amesteca faina, gem, cacao, bicarbonat stins cu otet, nuca/stafide.
Se combina cele doua compozitii si se introduc in cuptor pentru 35-40 minute la 180 grade.
Albusurile se bat spuma cu zaharul pudra, se formeaza bezeaua care se pune peste prajitura, inainte de a o scoate din cuptor cu 7-8 minute.

 

Taguri: