Prajitura cu ciocolata

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 00:20

Un desert excelent!

Ingrediente

Unt 225 g
Faina 300 g
Praf de copt 7 g
Smantana lichida 200 g
Ciocolata menaj 150 g
Zahar 275 g
Oua 2 buc

Ingrediente pentru glazura

Ciocolata menaj 200 g
Smantana lichida 100 g
Unt 40 g

Mod de preparare

Se topeste ciocolata si untul la bain-marie. Se pun intr-un vas faina, praful de copt si zaharul.
Se toarna ciocolata calda si se amesteca pana se omogenizeaza. Se adauga smantana lichida, apoi ouale batute. Compozitia se pune intr-o tava cu folie de copt si se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 35-40 minute. Pentru glazura se topeste ciocolata, se adauga smantana lichida si untul rece. Se toarna glazura peste prajitura racita si se distribuie uniform pe partea de sus.

 

Taguri: