Escalop de porc cu sunca si ciuperci

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 00:21

Un meniu consistent!

Ingrediente

1 kg carne de porc, 250 gr sunca presata, 100 ml ulei, 50 gr unt, 200 gr ciuperci proaspete,
100 gr faina, 100 ml vin rosu, 200 gr rosii decojite in bulion, verdeata, sare, piper

Mod de preparare

Carnea se spala, se sterge cu un prosop de hartie. Se portioneaza, se bate si se condimenteaza. Bucatile de carne se trec prin faina si se inabusa in ulei si 100 ml apa.
Separat se calesc ciupercile in unt. Se adauga sunca si se continua inabusirea 3 minute. Compozitia formata se adauga peste carne impreuna cu rosiile decojite. Se fierbe totul 15 minute, apoi se da gust. Spre sfarsit se adauga vinul. Se serveste cu verdeata deasupra.

 

Taguri: