Degetele de pui crocante in sos de usturoi

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 00:21

Nimeni nu-i rezista!

Ingrediente

500 gr piept de pui, 3 oua, 200 gr faina, 100 gr cereale, 60 gr mustar, 2o gr usturoi, 200 ml ulei, 20 ml zeama de lamaie, sare, piper

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui, se sterge cu un prosop de hartie si se taie fasii subtiri. Se face un bechamel (sos) din oua, mustar, sare, piper si faina, apoi cerealele se maruntesc si se pun intr-un castron.
Fasiile de pui se dau prin faina, prin bechamel apoi prin cerealele maruntite si se prajesc in baie de ulei. Pentru sos se face o maioneza dintr-un ou, mustar, ulei, sare, piper si zeama de lamaie, iar la sfarsit se adauga usturoiul pisat. Degetelele de pui se servesc impreuna cu acest sos.

 

Taguri: