Pentru aluat: 800 gr faina, 3 oua, 50 gr drojdie, 100 gr zahar, 350 ml apa, 50 ml ulei, sare
Pentru umplutura: 600 gr branza de vaci, 200 gr zahar, 3 oua, zahar vanilat, sare, coaja de lamaie
Se pune faina intr-un castron, iar in centrul ei se formeaza maiaua din drojdie dizolvata cu apa calduta si putina faina, apoi de lasa la dospit 10 minute dupa care se adauga ouale, zaharul, uleiul, sarea si se framanta pana se obtine un aluat, apoi se mai lasa la dospit 30 min.
Separat se pregateste compozitia pentru umplutura din branza de vaci, zahar, zahar vanilat, oua, coaja de lamaie si un praf de sare. Aluatul dospit se intinde cu sucitorul, se taie in patrate egale, apoi compozitia din branza se pune in centrul patratului si se impaturesc cele 4 colturi din aluat. Se ung cu ou si se introduc in cuptor pentru 40 min la o temperatura de 160 grade Celsius.