Budincă din paste cu brânză

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 00:21

Un desert ca la mama acasă!

Ingrediente:

paste 250 gr, brânză de vaci 500 gr, 3 ouă, smântână 70 gr, zahăr 150 gr, unt 50 gr, griş 20 gr, coajă de lămâie, coajă de portocală, esenţă de rom, esenţă de vanilie

Se fierb pastele în apă cu sare, se scot într-o sită şi se răcesc sub un jet de apă rece. Pregătim compoziţia de brânză. Se separă albuşurile de gălbenuşuri. Albuşurile se bat spumă şi se încorporează în amestecul format din brânză de vaci, smântână, gălbenuşuri, zahăr şi mirodenii.
Se adaugă şi pastele în această compoziţie, după care se tapetează o tavă cu unt şi griş, apoi se pune compoziţia de brânză şi se introduce în cuptor la foc mediu.

 

Taguri: