Era atat de slaba, incat nu se mai putea ridica. Tanara anorexica gasita MOARTA in casa dupa ce greutatea corporala ii scazuse sub 38 de kilograme

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 15 oct 2020, 10:15

O tanara in varsta de 19 ani a cazut victima anorexiei. Se pare ca in momentul in care a decedat, tanara cantarea sub 38 de kilograme.

Averil Hart, o tanara studenta in varsta de 19 ani, a fost gasita moarta in camera ei din campusul universitar unde studia. Tanara era atat de slaba in ultima perioada, incat abia mai putea merge. Greutatea ei scazuse sub 38 de kilograme ceea ce i-a fost fatal. Organele interne au cedat in a-si mai indeplini functiile vitale.

In stare de soc, parintii au dat vina pe medici si psihologi care ar fi esuat in a o trata pe fiica lor.

Adolescenta era o tanara ambitioasa, talentata, perfectionista. Se lupta, insa, cu anorexia severa inca de la varsta de 17 ani, cand, sustin parintii, din cauza stresului cauzat de examene, tanara si-ar fi pierdut total pofta de mancare.

Au urmat apoi tratamente la clinici si psihologi care sa o ajute sa depaseasca aceste momente dificile si tensionante ale adolescentei, insa nimic nu a ajutat. Tanara slabea pe zi ce trece.
Familia ei a declarat pentru Daily Mail ca universitatea la care era inscrisa fiica lor ar fi trebuit sa aiba personal medical care sa se autosesizeze si sa nu-i permita sa se infometeze pana la moarte.

Conducerea universitatii sustine, insa, ca Averil era monitorizata de medicul institutiei. Din pacate, insa, asa se intampla in majoritatea cazurilor de anorexie severa. Oricat de multa terapie ar face unele paciente si indiferent de cat de multa grija si atentie ar dispune, boala e mai puternica.
Au o aversiune bolnavicioasa fata de tot ceea ce inseamna mancare, se vad grase si urate, refuza sa se hraneasca pana cand, in cele din urma, organismul cedeaza.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri: