RAZBOI la supermarketuri. Iata ce au facut romanii de Black Friday

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:55

"La oferta" si "reduceri". Acestea sunt cuvintele care-i fac pe romani sa vada rosu in fata ochilor.

Bataie pe viata si pe moarte a fost astazi mai ales ca e Black Friday! Romanul alearga in permanenta dupa ceva "ieftin si bun" iar acum a fost ocazia perfecta sa se mai aseze la inca o coada. Mii de romani, dornici sa puna mana pe obiecte la pret scazut s-au trezit cu noaptea in cap ca sa fie siguri ca nu rateaza nimic.

Ce a iesit ar pune intr-o lumina proasta pana si legendarele cozi de pe vremea raposatului! Ce nu face omul pentru o mica reducere!? Se trezeste la 4 dimineata, da din coate pana nu mai

poate si intr-un final, mai sa se calce in picioare pentru o mica reducere.

Nici nu mai conteaza cat de mult au scazut comerciantii din pretul initial sau daca au intr-adevar nevoie de acele produse.  Important este sa apuce sa cumpere "de la oferta". Imbulzeli am mai vazut noi, dar ce-a fost la Brasov si la Galati intrece orice imaginatie!

Nici americanii nu s-au culcat astazi pe o ureche.
Cum traditia le apartine, iar ziua de astazi este Black Friday-ul oficial, au dat cu totii navala in magazine. Mii de oameni s-au inghesuit in magazinele mari din Chicago sau Las Vegas, pentru a-si face aprovizionarile de sarbatori. Reducerile sunt substantiale iar sezonul cadourilor ii forteaza si pe ei sa alerge dupa chilipiruri.
##VIDEO93722##

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”