HALUCINANT: I-au luat bebelusul din brate si i l-au VANDUT

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 15 iul 2022, 22:25

A fost in stare sa indure un adevarat cosmar, numai ca sa-si stranga iar copilul la piept!

Femeia din Zalau, al carui bebelus a fost vandut, a stat de vorba cu echipa Stirilor Kanal D. Ne-a povestit cu lux de amanunte cum s-a intamplat totul. Cel care i l-ar fi luat din brate este iubitul ei, nu tatal copilului, sustine tanara.

Anchetatorii afirma ca negocierile pentru vanzarea bebelusului au avut loc pe strada, acolo unde mama ar fi fost obligata sa stea la cersit cu cel mic.

Cel care si-ar fi dorit atat de mult copilul altuia ar fi nepotul unui bulibasa din Iasi.

Barbatul ar fi vrut sa-l cumpere, insa femeia s-a impotrivit. Cum nu a gasit intelegere la ea, omul ar fi apelat la concubinul ei. Lasata fara copil, femeii nu i-a mai ramas decat sa spere in bunul Dumnezeu si sa astepte ca anchetatorii sa i-l aduca inapoi.

Acum, cel mic s-a intors in bratele ei.
Atat concubinul mamei, cat si afaceristul iesean care, in trecut, ar mai fi fost anchetat si pentru evaziune fiscala, risca si 20 de ani dupa gratii pentru trafic de minori. Ambii sunt cercetati in libertate.
##VIDEO93730##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”