Amandoi si-au facut o cariera in modeling, inaintea celei in cinematografie! Cine-i mai frumos, printul Mustafa din “Suleyman” sau Emir din “Feriha”?

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:55

Sunt doi actori iubiti, dar inainte au fost modele de succes.

Mehmet Gunsur este la 38 de ani un actor indragit, iar rolul printului Mustafa din “Suleyman Magnificul” i-a adus celebritatea si peste hotarele Turciei. Putini stiu ca inainte de a fi actor, Mehmet a fost model. “ Modellingul este prima mea pasiune. Am castigat bani frumosi din aceasta meserie si inca mai castig”, declara Mehmet. In “Suleyman Magnificul”, el joaca rolul printului Mustafa, primul baiat al sultanului si mostenitorul tronului.

Pe de alta parte, Catagay Ulusoy a obtinut, in 2010, chiar titlul de cel mai bun model din Turcia. Frumosul brunet a debutat in cinematografie chiar cu rolul Emir, din Feriha. Dupa acest rol, Catagay a primit tot mai multe oferte.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata cateva

poze cu cei doi barbati celebri. Care ti se pare mai frumos? Pe Catagay Ulusoy il puteti vedea in serialul Feriha, in fiecare sambata, de la ora 21.00, la Kanal D