HALUCINANT: Cum arata femeia care a investit 300.000 de euro in OPERATII ESTETICE! "Am vrut sa fiu ca Barbie"

Editor: Alina Dirdala Autor: B.M.
Actualizat: 15 oct 2020, 08:05

In cautarea de a arata cat mai bine, multe femei apeleaza la bisturiu si isi modifica, astfel, deiverse parti ale corpului.

Unele dintre ele insa pierd total controlul si ajung sa cheltuiasca sume exorbitante. Este si cazul tinerei din imaginea alaturata. In varsta de doar 23 de ani, Alanah Spendlove a investit pana acum nu mai putin de, atentie, 300.000 de euro pentru a arata ca o papusa Barbie.

"La 13 ani toate prietenele mele renuntasera deja la ideea de a se juca cu papusile. Eu aveam insa o obsesie pentru ele.

In timp ce ele incepusera sa iasa in cluburi, eu imi cheltuiam toate economiile pe accesorii pentru papusile mele. La varsta de 16 ani m-am decis ca vreau chiar eu sa fiu o papusa", a marturisit tanara.

Astfel, a inceput lunga serie de operatii estetice: liposuctie, sani mariti, implanturi in pometi, operatie la nas, implanturi in tample, botox in buze si chiar modificarea zambetului.

Alanah nu s-a oprit insa aici.
A investit o multime de bani si in haine care sa arate ca cele ale papusilor Barbie, si chiar intr-o masina modificata.

"Acum, la 7 ani dupa ce am inceput aceasta transformare, ma simt perfecta, sunt exact cum vreau", a marturisit ea. Vi se pare ca arata bine?

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”