Crutoane cu spanac si cascaval

Editor: Maria Niculae
Actualizat: 15 oct 2020, 07:55

Cost estimativ: 35 lei pentru 6 persoane

Ingrediente

8 felii de paine tast
Ierburi aromate, boia, sare, piper, ulei
5 oua
200 g smantana
200 g cascaval
350 g spanac congelat stors


Mod de preparare

Se taie painea cubulete, se amesteca cu ierburi, boia, sare, piper, apoi se stropeste cu putin ulei de masline.
Se coc timp de 15 minute la 180 grade.
Se bat ouale se amesteca cu smantana, 100 g cascaval, sare, piper si spanac. Se omogenizeaza bine, se adauga crutoanele si se impart uniform in tava.
Se coc la cuptorul incins la 180 grade, presarand deasupra restul de cascaval ramas.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”