PROGNOZA METEO: Vremea SE RACESTE! Vezi cat de frig va fi marti si miercuri

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 00:23

Marti, vremea se va raci si vantul va sufla slab si moderat, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

In tara temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 grad in estul Transilvaniei si 5 grade in Oltenia, iar cele minime se vor situa intre -10 si -1 grad, mai coborate in depresiuni, spre -15 grade.

Cerul va fi variabil, cu unele innorari seara si noaptea in partea de nord, centru si nord-est a tarii. Vantul va sufla slab si moderat. In zonele joase va fi ceata asociata si cu depunere de chiciura, pe arii restranse in primele ore ale diminetii si local noaptea, cu precadere in regiunile vestice, sud-vestice si centrale.



La Bucuresti vremea se va raci, astfel incat temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 4 grade, iar cea minima va fi de -7...-5 grade. Cerul va fi variabil la senin, iar noaptea vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Miercuri, vremea va fi rece dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile nordice si nord-estice, dar conditiile de fulguiala vor fi reduse.


Dimineata si noaptea, local in zonele joase va fi ceata, pe arii restranse asociata cu depunere de chiciura si izolat posibil persistenta. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 7 grade, iar cele minime intre -12 si -1 grad.

Sursa: Mediafax.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: