Madalin Ionescu, alaturi de copiii cu autism! Doneaza 2 euro printr-un SMS la 8839

Autor: B.M. Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 16:56

Un copil incepe sa vorbeasca pana in varsta de 2 ani, aproape fara niciun ajutor. In schimb, un copil cu autism fara terapie verbala si comportamentala abia articuleaza cateva sunete.

"Sunt familiarizat cu problema asta de foarte multi ani, pentru ca traim intr-o tara in care, din pacate, se nasc foarte multi copii cu dizabilitati. M-am luptat si pentru ca aveam o problema cu baietelul meu, pentru a invinge un sistem care este cumplit", a spus Madalin Ionescu la "Draga mea prietena".

"Am incercat sa fac tot felul de forme de popularizare pentru a determina autoritatile sa inteleaga cat de sensibila este povestea copiilor cu autism si nu numai.

Progrese s-au facut, insa sunt foarte mici".

Pana cand statul va gasi solutii, terapeutii muncesc zi de zi pentru evolutia acestor copii.

"Pe Radu il stiu de anul trecut. Era cumva izolat, nu raspundea la comenzi, nu stia sa isi exprime nevoile. Si m-am bucurat vazandu-l dupa cateva luni bune, aproape un an, fiind extrem de deschis, extrem de sociabil, mult mai vesel, fara la fel de multe frustrari", a marturisit Madalin Ionescu.


Prezentatorul WOWbiz a facut un apel la telespectatorii care au posibilitati si vor sa ajute copiii cu autism.

"As vrea sa va rog, ca si in ceilalti ani, in functie de posibilitati, sa trimiteti un SMS la 8839. Cu 2 euro, unul langa celalalt puteti schimba viitorul unui copil cu autism".
##VIDEO94024##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.