MOTIVUL SOCANT pentru care incepe sa PLANGA atunci cand isi priveste copiii! "De ce mi se intampla mie?"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 00:23

Desi ar trebui sa fie in culmea fericirii, pentru ca are doi gemeni perfect sanatosi, o femeie din Marea Britanie incepe sa planga atunci cand isi priveste copiii.

Single Hayley, in varsta de 32 de ani, traieste o adevarata drama. Ea are o fata, Georgia, si un baietel, ambii in varsta de 6 ani. Ceea ce este socant este faptul ca micuta crede, inca de la varsta de 3 ani, ca este baiat.

Ea vrea astfel sa aiba parul scurt mai mereu, se imbraca numai cu haine de baieti, nu se joaca cu papusi si nu raspunde decat daca este strigata George.



"Prima oara cand mi-a zis ca este baiat s-a intamplat la varsta de 3 ani. Am luat-o ca pe o copilarie, credeam ca nu stie ce spune. Iata insa ca nu vorbea prostii. Am nascut o fiica, dar acum am inca un fiu", povesteste mama.

Fata are aceleasi pretentii, de a fi tratata ca un baiat, si la scoala. De aceea familia are o multime de probleme, iar multi o acuza pe mama ca ea sta la baza acestui comportament bizar.
Parintii au apelat si la o serie de psihiatri, fara succes insa.

Acum se gandesc cu groaza ca vor trebui sa asiste la o operatie de schimbare de sex atunci cand Georgia va fi adolescenta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”