Protestele de la Kiev au luat amploare. Zeci de mii de manifestanti au iesit in strada

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:56

Ucrainenii raman in strada si astazi! Mii de protestatari au inconjurat cladirea Parlamentului de la Kiev, inca de dimineata, pentru a-i cere inca o data demisia presedintelui Victor Ianukovici, dar si a Guvernului.

##VIDEO94049##Protestatarii au mers in mars spre cladirea Parlamentului de la Kiev, unde au scandat impotriva presedintelui Victor Ianukovici si au cantat imnul national. Liderul de la Kiev n-a semnat acordul cu Uniunea Europeana, iar protestatarii nu vad cale de intoarcere: cer sa fie organizate noi alegeri prezidentiale si parlamentare.

Inca de cand a izbucnit protestul, opozantii lui Ianukovici au cerut oamenilor sa ocupe cartierul guvernamental din centrul Kievului, pana cand va demisiona tot Executivul.

In jur de o suta de raniti au ajuns in spitale pana acum. Din spatele gratiilor, fostul prim-ministru, Iulia Tymoshenko, a intrat de mai multe zile in greva foamei din cauza refuzului lui Ianukovici de a semna acordul cu Uniunea Europeana.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”