Fiica Simonei Patruleasa este imaginea unei colectii de haine!

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:56

Simona Patruleasa a primit zilele trecute o propunere pe care a acceptat-o cu mare drag.

 

Fiica Simonei Patruleasa este imaginea unei colectii de haine!
Simona Patruleasa a primit zilele trecute o propunere pe care a acceptat-o cu mare drag. Prezentatoarea “Stirilor de weekend” de la Kanal D a fost invitata de catre conducerea brand-ul M. Marquise ca impreuna cu fiica sa, Ingrid Maria, sa li se alature si sa le dea o mana de ajutor in lansarea primei colectii de haine dedicate fetitelor.
Incantata de idee, Simona Patruleasa a acceptat propunerea, iar sambata trecuta a participat la o sedinta foto alaturi de fiica sa in varsta de doi ani si trei luni. Ingrid a purtat tinute cochete de la M. Marquise si s-a simtit minunat pe tot parcursul sedintei foto. Lansarea colectiei va avea loc, miercuri 4 decembrie, de la ora 14:30, in magazinul de prezentare situat pe strada Madrid nr 4, in Bucuresti, la eveniment urmand sa fie prezente si Anca Serea alaturi de fiica sa, Sarah.

Prezentatoarea “Stirilor de weekend” de la Kanal D a fost invitata de catre conducerea brand-ul M. Marquise ca impreuna cu fiica sa, Ingrid Maria, sa li se alature si sa le dea o mana de ajutor in lansarea primei colectii de haine dedicate fetitelor.

Incantata de idee, Simona Patruleasa a acceptat propunerea, iar sambata trecuta a participat la o sedinta foto alaturi de fiica sa in varsta de doi ani si trei luni.

Ingrid a purtat tinute cochete de la M. Marquise si s-a simtit minunat pe tot parcursul sedintei foto.

Lansarea colectiei va avea loc, miercuri 4 decembrie, de la ora 14:30, in magazinul de prezentare situat pe strada Madrid nr 4, in Bucuresti, la eveniment urmand sa fie prezente si Anca Serea alaturi de fiica sa, Sarah.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”