FORMIDABIL! A postat asta la patru zile dupa ce A NASCUT. Toata lumea e in DELIR!

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 00:24

Va vine sa credeti ca aceasta femeie a nascut doar cu patru zile in urma? Arata de-a dreptul senzational! Poza cu abdomenul ei face furori pe internet.

Caroline Berg Eriksen, sotia unui fotbalist norvegian, a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu ea la doar patru zile dupa ce a nascut. Imbrcta sumar, doar in lenjerie intima, proaspata mamica arata uimitor, de parca nici nu ai zice ca ar fi dat recent nastere unui copil. Ba mai mult, ai abdomenul ei arata perfect, tonifiat si fara pic de urma de grasime.

Poza a strans peste 21 000 de like-uri si mii de comentarii.

Reactiile au fost admirative, dar si critice. Daca multi o felicita pentru aceasta performanta, multi au considerat aceasta fotografie un fel de afront la adresa altor femei care au dat nastere, dar care nu au putut scapa atat de rapid de kilogramele acumulate in timpul sarcinii.

" Aceasta fotografie este ridicola. Competitia cine da mai repede kilogramele in plus sau cum arat dupa ce am nascut care este, mai nou, in randul femeilor e obscena", a comentat un blogger.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”