Teo Trandafir, premiata la  Gala TVmania

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 15 oct 2020, 04:35

Teo Trandafir, prezentatoarea emisiunii Teo SHOW de la Kanal D, si-a adjudecat premiul pentru "Cea mai buna revenire", la Gala Premiilor TVmania, care a avut loc marti, 4 decembrie, la Sala Toma Caragiu a Teatrului Bulandra.

"Multumesc publicului, multumesc TVmania si multumesc echipei mele de la Kanal D, oameni extraordinari pe care nu vreau sa ii dezamagesc. Imi doresc ca emisiunea sa ajunga in cat mai multe case ale romanilor, sa fie alegerea decenta si interesanta, alternativa la candalul care a invadat televiziunile. A fost o seara magica! Am simtit caldura oamenilor din sala", a spus Teo Trandafir.

Nominalizate la aceeasi categorie au mai fost Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii "Te vreau langa mine" de la Kanal D, si Andreea Marin, prezentatoarea emisiunii "Pretuieste viata" de la TVR 1.



Pe Teo Trandafir o puteti urmari zilnic la Kanal D, de luni pana vineri, de la 16.45, prezentand show-ul care ii poarta numele.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”